Str. Drumul Gării, nr.5-11, Otopeni, Ilfov 09.00-21.00

Voluntariat

Complexul Sportiv de Natatie Otopeni

Program de voluntariat

* Te rugăm să completezi obligatoriu toate câmpurile goale. Oferă cât mai multe informații pentru a putea să te includem în echipa organizatorică acolo unde îți poți etala abilitățile și eventual experiența.

Date persoană de contact în caz de urgență

Vârsta minimă pentru participarea ca voluntar este de 16 ani împliniți până la data evenimentului, pentru a putea face parte din echipa organizatorică.

Fiecare aplicant pentru un post de voluntar va trece printr-un proces de selecție ce poate fi desfășurat online sau cu prezența aplicantului care a trimis formularul și CV-ul către e-mail-ul contact@complexnatatieotopeni.ro .

Înscrierea este doar o primă fază a procesului de selecție. Pentru a fi voluntar trebuie parcurse mai multe etape ale procesului de selecție, așadar înscrierea nu garantează automat și cooptarea dumneavoastră în echipă și participarea la eveniment.

Organizatorii nu asigură cazarea candidaților care nu sunt din orașul Otopeni.

Voluntarii selecționați în urma procesului de recrutare vor avea atribuite o serie de sarcini pe parcursul desfășurării evenimentului sportiv. Voluntarul este membru activ al echipei de organizare, iar principala sa responsabilitate este să-și îndeplinească sarcinile alocate în incinta sălilor sau în afara acestora. Prin urmare, nu este garantat că voluntarii vor participa ca spectatori la toate competițiile desfășurate la Complexul Sportiv de Natație. În măsura în care sarcinile zilnice o permit, voluntarii vor avea acces gratuit la competiții.

În momentul de față căutăm voluntari care își iau angajamentul de a activa pe întreaga perioadă de desfășurare a competițiilor. Evenimentele vor fi anunțate online, pe site-ul https://complexnatatieotopeni.ro .

Toate informațiile referitoare la etapele recrutării sunt transmise pe e-mail. Candidații care au aplicat la Programul de Voluntariat și au trimis documentele solicitate sunt rugați să verifice cu regularitate e-mail-ul furnizat în formularul de aplicare (inclusiv în folderul de spam/bulk), urmând să fie contactați de responsabilul cu voluntarii.

În măsura posibilităților și ținând cont de abilități și experiență, voluntarilor le sunt alocate ariile precizate în formular. Nu putem garanta suprapunerea activităților și a intervalelor orare pentru un grup de persoane.

Includerea în Programul de Voluntariat presupune semnarea unui angajament, benevol, care prevede prezența voluntarului pe toată durata competiției, cu excepțiile prevăzute de lege sau de alte situații neprevăzute.

Toți cei care vor fi acceptați în Programul de Voluntariat vor primi un certificat care atestă participarea ca voluntar.

Necesarul de voluntari este stabilit în funcție de fiecare eveniment organizat la Complexul Sportiv de Natație Otopeni.

Dacă vrei să trăiești o experiență de neuitat, ai 16 ani împliniți, tot ceea ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos și să te înscrii în echipa de organizare a Complexului Sportiv de Natație Otopeni.

Citește regulamentul și înscrie-te AICI.