Str. Drumul Gării, nr.5-11, Otopeni, Ilfov 09.00-21.00

Despre noi

Prezentare

Complex Sportiv de Natație Otopeni

Bine ați venit la Complexul Sportiv de Natație, destinația perfectă pentru o viață activă și sănătoasă! Situat într-un cadru primitor, complexul nostru îți oferă o gamă variată de facilități pentru a-ți îmbunătăți starea de bine fizică și mentală.

Ce Ne Definește:
Infrastructură de Top:

Descoperă facilități moderne și bine echipate, concepute pentru a satisface nevoile diverse ale comunității noastre. De la sauna noastră revigorantă la sala de forță, până la bazinele specializate de înot, fiecare aspect al complexului nostru reflectă standardele înalte pe care le-am impus.

Program Flexibil:

Complexul nostru este deschis pentru tine în fiecare zi a săptămânii, între orele 9:00 și 21:00. Am creat un program flexibil pentru a te încuraja să faci parte din comunitatea noastră activă în funcție de programul tău zilnic.

Contactează-ne

6

Bazine de înot performante

307

Locuri de parcare

2797

Locuri pentru spectatori

single-03
single-03
Acces Convenabil în Interesul Tău:

Beneficiază de accesul în sesiuni de 2 ore, disponibile de 6 ori pe zi, în intervalele:

  • 9:00-11:00
  • 11:00-13:00
  • 13:00-15:00
  • 15:00-17:00
  • 17:00-19:00
  • 19:00-21:00
Experiență Integrată:

Un bilet de intrare îți deschide ușa către toate facilitățile noastre. Fie că alegi să îți reîncarci bateriile în sauna noastră relaxantă, să îți construiești forța în sala de forță, sau să înoți în bazinele noastre specializate, toate sunt accesibile în cadrul aceleiași sesiuni de 2 ore.

Pachete Personalizate:

Optează pentru pachetele noastre de 10 sau 20 de ședințe pentru o experiență personalizată, adaptată nevoilor și preferințelor tale individuale.

Încheie-ți ziua cu o sesiune revigorantă la Complexul Sportiv de Natație. Indiferent dacă ești pasionat de fitness, relaxare sau înot, avem tot ce îți trebuie pentru a-ți îndeplini obiectivele. Pentru rezervări și mai multe informații, vizitează website-ul nostru sau vino la sediul nostru. Suntem aici pentru a-ți facilita călătoria spre o viață mai sănătoasă și activă!

Bucură-te de toate dotările !

Facilități Complex Natație

Printre facilitățile de care dispune complexul se numără: locuri de parcare, 6 bazine olimpice de înot, saune, săli metodice, zona VIP, săli de masaj, săli de conferințe, transmisii sportive, sală de antrenament pentru sărituri cu o înălțime de 6 metri, spații de alimentație publică, vestiare, etc.

Cum poți face o rezervare?

Închiriază sau cumpără un bilet

Pașii pe care trebuie să îi faci pentru a rezerva un bazin olimpic sau pentru a cumpăra un bilet.