Str. Drumul Gării, nr.5-11, Otopeni, Ilfov 09.00-21.00

Prezentare

Prezentare

Complex Sportiv de Natație Otopeni

"Sportul este un izvor de sănătate și prospețime, un factor de longevitate." - Ana Aslan.
Complexul Sportiv de Natație Otopeni reprezintă cu mândrie inima sportului românesc, oferind un spațiu grandios și modern care nu doar susține, ci și inspiră excelența în performanță și sănătate. Înființat pentru a satisface nevoile atât ale sportivilor de performanță, cât și ale comunității active, acest complex impresionant se remarcă ca fiind cel mai mare din România, pregătit să găzduiască competiții de nivel național și internațional.

Caracteristici cheie ale Complexului:
Dimensiuni Generoase și Capacitate Spectaculoasă:

Cu o capacitate impresionantă de aproximativ 2800 de locuri pentru spectatori, Complexul Sportiv de Natație Otopeni devine un loc emblematic pentru competițiile de înaltă clasă. Inspirat de cuvintele lui Ana Aslan, complexul promovează o viață activă și sănătoasă pentru toți cei care îl trec pragul.

Realizat cu Sprijin Instituțional:

Proiectul a fost dezvoltat cu grija Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții, în colaborare cu Primăria orașului Otopeni. Această colaborare strategică a permis crearea unui spațiu de primă clasă dedicat sportului și sănătății.

single-03
single-03
Infrastructură de Top și Bazine Specializate:

Complexul Sportiv de Natație Otopeni se întinde pe o suprafață impresionantă de 7000 de metri pătrați și găzduiește 2 bazine olimpice, precum și alte 4 bazine specializate pentru antrenament, inițiere și recuperare. Aceste facilități de ultimă generație servesc atât sportivilor de performanță, cât și publicului larg interesat de beneficiile înotului și a activităților aferente.

Dotări și Servicii de Excelență:

Complexul este echipat cu facilități moderne pentru a satisface nevoile variate ale utilizatorilor. De la vestiare bine amenajate și săli de forță, până la spații dedicate pentru antrenamentul săriturilor uscate, saunele relaxante, cabinet medical, sală de conferințe, săli metodice și este prevăzut și un spațiu pentru restaurant, fiecare detaliu a fost gândit pentru a crea o experiență completă și confortabilă pentru toți vizitatorii.

Program Flexibil pentru Accesul la Facilitățile Zonei de Agrement:

Complexul nostru este deschis în fiecare zi a săptămânii, între orele 9:00 și 21:00, cu acces programat în intervale de 2 ore, de 6 ori pe zi. Această programare flexibilă permite tuturor să își planifice activitățile în funcție de propriul program.

Bucură-te de toate dotările !

Facilități Complex Natație

Printre facilitățile de care dispune complexul se numără: locuri de parcare, 6 bazine olimpice de înot, saune, săli metodice, zona VIP, săli de masaj, săli de conferințe, transmisii sportive, sală de antrenament pentru sărituri cu o înălțime de 6 metri, spații de alimentație publică, vestiare, etc.

Cum poți face o rezervare?

Închiriază sau cumpără un bilet

Pașii pe care trebuie să îi faci pentru a rezerva un bazin olimpic sau pentru a cumpăra un bilet.