Str. Drumul Gării, nr.5-11, Otopeni, Ilfov 09.00-21.00

Prezentare

Prezentare

Complex Sportiv de Natație Otopeni

“Sportul este un izvor de sănătate şi prospeţime, un factor de longevitate” Ana Aslan.
Un obiectiv vital pentru sportul românesc, Complexul Sportiv de Natație Otopeni este cel mai mare complex din România ce va găzdui competiții naționale și internaționale, având o capacitate de aproximativ 2800 de locuri pentru spectatori.
Proiectul a fost dezvoltat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții, cu sprijinul Primăriei orașului Otopeni. Complexul Sportiv de Natație din Otopeni se întinde pe o suprafață de 7000 de metri pătrați și deține 2 bazine olimpice și alte 4 bazine de antrenament, inițiere și recuperare.
Complexul are dotări moderne: vestiare, săli de forță, sală de antrenament sărituri uscate, saune, cabinet medical, sală de conferințe, săli metodice, restaurant și zonă de relaxare.

Contactează-ne

6+

Bazine de înot performante

307+

Locuri de parcare

2797

Locuri pentru spectatori

single-03
single-03

Bucură-te de toate dotările !

Facilități Complex Natație

Printre facilitățile de care dispune complexul se numără: locuri de parcare, 6 bazine olimpice de înot, saune, săli metodice, zona VIP, săli de masaj, săli de conferințe, transmisii sportive, sală de antrenament pentru sărituri cu o înălțime de 6 metri, spații de alimentație publică, vestiare, etc.

Cum poți face o rezervare?

Închiriază sau cumpără un bilet

Pașii pe care trebuie să îi faci pentru a rezerva un bazin olimpic sau pentru a cumpăra un bilet.